VIDEÓ: Őszön is folytatódik a Backstage Home online előadás-sorozat

A Hangfoglaló Programnak köszönhetően az ősz folyamán újabb előadásokat láthatunk a tavasszal indult Backstage Home online sorozat keretében.

A kisfilmek azzal a céllal jöttek létre, hogy a járványhelyzet idején is mindenki számára hozzáférhető és hasznosítható tudást tudjon átadni a Hangfoglaló Program Könnyűzenei Menedzserképzést Támogató Alprogramjának legnépszerűbb sorozata, a Backstage.

 

A Backstage Home tervezett előadásai 2020 őszén:

Boross Zoltán: Támogatási rendszerek
Bali Dávid: Könnyűzenei életpálya és zenei export
Boross Zoltán: Induló előadói kutatás
Balla Gergely - Czakó-Kuraly Sebestyén: Platon Karataev - esettanulmány tudatos zenekari építkezésre
Lehóczki Zsófia: Szerzői jogi modellek
Lázár Domokos: Hangfelvétel készítés és tervezés
Gedeon Andrea: Kommunikációs stratégia építése

YOUTUBE CSATORNA

 

Ezek közül már az első kettő elérhető, amit most meg is tudtok nézni.

 

Boross Zoltán: Támogatási rendszerek

Boross Zoltán 2017 januárja óta a Cseh Tamás Program, majd az év októberétől a Hangfoglaló Program programirodájának vezetője. Felelős a Programiroda átfogó operatív működéséért, beleértve az alprogramokat, a szakmai kommunikációt és a nemzetközi aktivitásokat. 2007-ben diplomázott a Nyugat-Magyarországi Egyetemen nemzetközi kapcsolatok szakértőként, és ezzel párhuzamosan a NYME és a Budapesti Corvinus Egyetem közös MA képzésén nemzetközi gazdasági és üzleti kapcsolatok szakértő másoddiplomát szerzett. Dolgozott a közigazgatásban, több minisztériumban kulturális területen, aktívan közreműködött mind EU-s, mind V4-es projektek és egyéb nemzetközi programok menedzselésében.

2011 óta aktív a könnyűzenei színtéren, mint menedzser, turnémenedzser, színpadmester és szervező.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Bali Dávid: Könnyűzenei életpálya és zenei export

Bali Dávid negyedik éve a HOTS Hungarian Oncoming Tunes könnyűzenei exportiroda stratégiai vezetője és a Hangfoglaló Program nemzetközi kapcsolatokért felelős megbízottja. Korábban a Kreatív Európa tizennégy nemzetközi klubot összekötő hálózatának, a fiatal tehetségek nemzetközi mobilitását segítő Liveurope elnökségi tagja volt. Tanulmányait az ELTE-n végezte, zeneipari tapasztalatait az A38 Hajó programszervezőjeként szerezte. 

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

EZ, ATEMPO.sk / Hangfoglaló Program
Fotó: Hangfoglaló Program