Megérkezett a Dirty Loops új klipje és EP-je

Dirty Loops

Eltelt egy újabb fél év és a pop-funk-jazz fusion alapú zenét játszó svéd trió, a Dirty Loops elkészítette következő klipjét. Ennek apropója, hogy elérhetővé vált a friss EP-jük, mely a Phoenix címet kapta.

A kislemez öt dalt tartalmaz, mely közül már három ismert lehet a rajongóknak. A Next To You és a Work Shit Out még 2019-ben, a Rock You pedig idén tavasszal jelent meg klip kíséretében.

Most pedig elérhetővé vált egy újabb, a World On Fire. Aki szereti őket, biztos hogy nem csalódik.

 

 

Egy magyar énekes is bekerült a Dirty Loops videójába

 

2011-ben három svéd fiatal zenész (Jonah Nilsson – ének, billentyű, Henrik Linder – basszusgitár, Aron Mallergardh – dob) borzolta fel a kedélyeket, mikor feltöltötték youtube-ra sajátos Lady Gaga-feldolgozásukat.

Az akkor még Stockholmban, a Royal College of Music-ban zenei tanulmányokat folytató trió nem is sejtette mekkora lavinát indít el, videójukat a megjelenéstől számított két hónap alatt több mint 100 ezren megnézték, nemcsak Európa- szerte, még a japán és amerikai zenei piacra is sikerült betörniük, miközben a legnagyobbak elismerését vívták ki (Stevie Wonder, Quincy Jones).

A poénnak induló pop-funk-jazz fusion alapú cover song sorozat, ma már unikum. 2014-ben Loopified címmel jelent meg első saját albumuk.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk