Bátraké a világ az Anna & the Barbies új klipjében

Pásztor Anna és együttese egy frappáns, öniróniával átitatott videóval jelentkezik. A Játék az egész című dalhoz készült klipben az együttes tagjai különböző sportágakban mérettetik meg magukat.

Pásztor Anna a Vezércsel Beth Harmonját meghazudtoló módon sakkozik, Pásztor Sámuel egy tornaterem koronázatlan császára lesz, Hernádi Dávid az amatőr testépítő-verseny kulisszái mögé enged be, Vághy Tamás szkanderbajnokságon, Balasi Ádám pedig ökölvívásban próbálja ki magát.

A szórakoztató és látványos klip az Anna & the Barbies Játék az egész című dalához készült, amely az együttes 2019-ben megjelent INDIÁN című nagylemezének egyik kiemelkedő darabja volt.

"Eltelt egy év a lemez megjelenése óta, ráadásul milyen egy év! Egyrészt egy világjárványt vészelünk túl mindannyian ennek számos következményével - mintha egy videójátékba csöppentünk volna, ráadásul egyre keményebb pályákkal. Másrészt meg a nehezített pályáknak köszönhetően belejöttünk a játékba, megtanultunk élni egy 'halálközelebbi' állapotban."- mondta Pásztor Anna a klip születéséről.

"A klipben a bandatagok indulnak el saját, képzelt olimpiáikon, kellő humorral fűszerezve. Igyekeznek, buzognak ide-oda, küzdenek, leginkább magukkal... A klip végére, ha nem is az aranyérmát, de valahogyan csak elnyeri mindenki a személyreszabott kis jutalmát.

A dal és a klip üzenete aktuálisabb mint valaha: ráébredni az élet hatalmas játékára és merni élni, megélni a pillanat adta lehetőségeket, legyenek azok még oly félelmetesek vagy égig repítőek is! Na, ehhez nem árt manapság egy nagykanál humor és önirónia is." - tette hozzá az énekeső.

A klip pont Pásztor Anna születésnapján került fel a legnagyobb videómegosztóra.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

ATEMPO.sk