A Neoton Familia ünnepi dalát dolgozta fel a For You - Ha elmúlik karácsony

Öt hang, öt mikrofon, karácsonyi fények, meghitt hangulat. Egy csodás feldolgozással indítja az idei adventet a For You.

A dal különlegessége, hogy négy szlovák anyanyelvű énekes és az egy magyar ajkú lány, Lantos Borbély Katalin kedveskedik ezzel az újdonsággal a magyar rajongóiknak.

A Neoton Familia népszerű karácsonyi dalát hallhatjuk most tőlük, ahogy azt már megszokhattuk, hangszerek nélkül.

Katica elmondása szerint, az együttes tagjai nagyra értékelik a magyar rajongók támogatását, az előző dalok kapcsán már hatalmasat szólt a For You Most múlik pontosan vagy a Petrólem lámpa acapella coverje is.

A most megjelent Acapella Christmas című albumukon az 5. helyet foglalja el a Ha elmúlik karácsony, mely teljesen új köntöst kapott. Első sorban azért egyedi, mert ezúttal sem használnak hangszert, másrészt pedig a szlovák ajkú csapattagok is szólót énekelnek és nem is akárhogyan. Magyar nyelven, páratlan kiejtéssel és spontanitással…

„Sokat olvastuk, sokat hallgattuk, a stúdióban sokszor átismételtük, mielőtt élesben is a lemezre került volna.” – mondta el Katalin, „Maga a klipforgatás már nagyon dinamikusan és megszakítások nélkül haladt, mindenki tökéletesen tudta a szövegét.”

Az albumot és magát a klipet is saját stúdiójukban készítették el, a kamera mögött Jakub Točič Chochula állt, akivel már több éve együtt dolgozik a csapat.

„Büszke vagyok rájuk és bízom benne, hogy a közönségünk is értékeli majd az igyekezetüket. Remélem rengeteg emberhez eljut majd ez a csodás karácsonyi ének, sokaknak a szívébe öröm és béke költözik ennek a feldolgozás hallatán, és nem csak a három napra, hanem egész évre. Áldott ádventet,” – tette hozzá Katica.

 

 

EZ, ATEMPO.sk