Nézzétek meg Rúzsa Magdi Arénakoncertjét – ajándék az énekesnőtől (VIDEÓ)

Ingyen elérhetővé tette Rúzsa Magdi, a népszerű vajdasági születésű énekesnő a 2020. februári dupla koncertjéről forgatott filmet.

„Senkinek sem volt egyszerű ez az év, ezért úgy döntöttem, mindenki számára elérhetővé teszem az idei Aréna koncertemet. Most nem készítettem dvd-t, hanem ajándékba adom nektek, akiknek örömet szerzek vele. Cserébe csak annyit kérek, hogy jövőre majd énekeljetek velem jó sokat. Úgy érzem, most különösen fontosak az ilyen gesztusok egymás iránt.” - írja az énekesnő közösségi oldalán.

A különleges showban Magdi még trapézon lengve is látható, amire több hónapig gyakorolt hivatásos cirkuszművészekkel. A nagyszabású koncerten legnagyobb slágereit hallhatjuk kitűnő zenészei társaságában. A látványt pedig animációkkal, videókkal gazdagították.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A tehetségkutató műsorból ismertté vált Rúzs Magdi, mára már az ország elsőszámú énekesnője. A 2007-es évben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon Aprócska blues című dalával, amit - elmondása szerint - Kovács Kati Várlak c. dala ihletett a megírására. A versenyen kilencedik helyezést ért el.

2015-ben Presser Gáborral közös turnéra indult. Számos sláger és telházas Aréna koncert fűződik nevéhez, többszörös platinalemezes, MTV EMA, Comet-, Artisjus- és Máté Péter-díjban részesült eddigi pályafutása alatt.

EZ, ATEMPO.sk