Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs szerepel Siklósi Balázs új klipjében - Csak egy IGEN (A DAL 2021)

Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs szerepel Siklósi Balázs új klipjében - Csak egy IGEN (A DAL 2021)

Siklósi Balázs is ott van A Dal 2021 mezőnyében. A Csak egy IGEN című dalához most jelent meg egy kisfilm is, melynek helyszínéül a lenyűgöző Turai kastélyt választották, főszereplői pedig az Aranyélet sztárjai, Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs.

A dal zenéjét Siklósi Balázs és Rakonczai Viktor szerezték, a szöveget Major Eszter írta. A szerzemény a mögöttünk hagyott, tragédiáktól sújtott évre reflektálva született.

 

Siklósi Balázs

 

„A boldogsághoz vezető út kapuja ott van, ahol teljes szívből igent tudunk mondani valamire vagy valakire. Sok lehetőség jön az életben, de megtalálni a számunkra legjobb helyzeteket, barátokat, társat, szerintem nem feltétlenül a véletlenen múlik, hanem döntéseken. Azt hisszük, hogy a pörgés, az élmények kergetése, a félelem vagy akár a szenvedés is izgalmasabb lehet, mint az állandóság, de őszintén mondom, hogyha nem félünk igent mondani, az hozza meg a hétköznapok boldogságát” – vallja a dal előadója.

„Régóta rajongtam Ónodi Eszter játékáért, mindenképpen őt szerettem volna a női főszerepre. Óriási megtiszteltetés volt, amikor elfogadta a felkérést, sőt, felajánlotta, hogy magával hozza az Aranyélet-beli partnerét, Thuróczy Szabolcsot is. Egészen fantasztikus párost alkottak, hihetetlenül gördülékenyen ment velük a munka” – tette hozzá.

 

 

Siklósi Balázs magánúton, a Magyar Hajnal Énekstúdióban tanult énekelni. Tizenöt éves színpadi múltját követően, a PS Produkció felfedezettjeként, a We Will Rock You musicalben kapott felkérése. 2018. májusától viszont szólókarrierbe kezdett. Láthattuk a TV2 2019-es Sztárban sztár leszek című műsorában is.

ATEMPO.sk
Fotó: Kiss Krisztina