Talán holnap – új klip A DAL 2021-ben is szereplő LongStoryShort! zenekartól

Megjelent a LongStoryShort! legújabb klipje, amely a szomorkás Talán holnaphoz forgott. A srácok ezzel a számmal bekerültek A DAL 2021 legjobbjai közé is.

Bár 2020 sok akadályt gördített a LongStoryShort! elé is, a srácok mégis viszonylag szerencsés évet zárhattak: bekerültek a Hangfoglaló Program induló előadói közé, több klipet is leforgattak, valamint megjelent első nagylemezük, a Helo, amely kapott egy jól sikerült lemezbemutató koncertet is. Idén pedig A Dal 2021-be is megmutathatják magukat Talán holnap című dalukkal. A zenekar lendületes pop-punk számai közül a Talán holnap lírai szövegével és üzenetével tűnik ki, amihez a szombati fellépés előtt most egy klipet is kiadtak.

„Kezdetben nem imidzs klipben gondolkoztunk, de végül ezt tartottuk a legjobb ötletnek: sokan kérdezték tőlünk, hogy tulajdonképpen miről is szól ez a szám? Erre nehéz pontos választ adni” – meséli Marschall Gyuri, a zenekar énekes-gitárosa. „Mind a négyen más véleményen vagyunk róla, mert mindannyian (és szerintünk a legtöbb hallgató is) mást hallunk bele ebbe a dalba. Ez is közrejátszott abban, hogy végül egy imázsfilm lett a klip. A történet hiánya egyben azt is jelenti, hogy nem foglaltunk állást egyik szöveg mögötti gondolatban sem. Ezáltal a hallgatóra bízzuk, milyen érzések, elképzelések törnek fel belőle, miközben ezt a számot hallgatja és figyel a szövegére”.

A klipet a budapesti Sidelight stúdióban forgatták, barátaik a Simpal Production segítségével, akik a Leléptél és a Helo klipjéért is feleltek.

„Számomra egyébként azt jelenti, hogy ne féljünk a holnaptól, ne halogassunk, ne bánkódjunk a múlton, hisz minden nap új izgalmakat hoz” - súgja meg végül Gyuri.

 

 

DALSZÖVEG: Talán holnap

Arcommal a tenyerembe
Lukat nézek az ölembe,
De nem értem amit látok,
Megrémít.

Mit akartok, fura arcok?
Ez a kérdés beleharsog
A fülembe, azt érzem
Kettévág.

A napokban alapokban
Beletúrtam, milyen voltam.
Felidéztem hogyan éltem
Ártatlan.

Felnéztem, feketés ég,
Rám fénylik a sötétség.
Kiteríti,
hogy a régmúlt rég elmúlt.

Próbálok nem gondolni rád...
De minden sarkon lesben állsz.

Gyere holnap, befogadlak!
Ábrándok csalogatnak,
Lábadhoz odafekszem,
Vágyom rád.

Két lábbal rámléptél,
Mosolyogtál, megtéptél,
Én mégis ugyan úgy még
Várok rád.

És próbálok nem gondolni rád...
De minden sarkon lesben állsz,
És nekem ez még fáj!

Próbálok nem gondolni rád..
De minden sarkon lesben állsz.

Gyere holnap, befogadlak,
Ábrándok csalogatnak,
Vágyom rád!

Két lábbal rám léptél,
Megtéptél, én mégis
Várok rád!

Mégis várok rád!

ATEMPO.sk