PREMIER: Meglepetés Valentin-napra a The Butchers zenekartól

PREMIER: Meglepetés Valentin napra a The Butchers zenekartól

A somorjai The Butrchers ismét hozott nekünk egy új dalt és klipet. A bluesos hangulatú Feel your love a zenekar friss Hope című kislemezén található, amely az év elejétől már elérhető az online zenei streaming szolgáltatók oldalain is.

Van egy különlegessége is az újdonságnak, hisz első alkalommal dolgoztak külsős szövegíróval. A rímeket Celikel Tímea jegyzi, a dalt pedig Hushegyi János írta, aki a következőképpen jellemzi a számot:

„A Feel Your Love egy igazi rock sláger, nem tagadom megírását a 80-as évek ismert dalai inspirálták. Amerikában akkoriban sok hasonló hangulatú szám született és én is szerettem volna, ha a zenekarunk repertoárjába bekerül egy. Természetesen igyekeztünk, hogy a megszólalás modern legyen.

A Feel Your Love tökéletesen ötvözi a blues és hard rock zene azon elemeit, amelyek számomra a legkedveltebbek. Úgy hiszem ez a szám tökéletes ajándék a rajongóinknak Valentin naphoz.”

 

The Butchers

 

A dalszöveggel kapcsolatban Hushegyi András árult el többet: „Egy véletlen folyamán alakult ki az újdonság. Testvérem egy teljesen más dalra próbált szöveget írni, de nem járt sikerrel, ezért elküldtem neki egy csomó előre megírt szöveget, amelyet volt koléganőm, Celikel Tímea adott nekem. Gondoltam ebből majd csak fog tudni választani.

A szám ritmusára kimondottan passzolt a Feel Your Love szövege, János viszont egy héttel később kijelentette, hogy ezt a szöveget egy másik dalhoz szeretné felhasználni. Fel is vettük az új ötlet demóját, János ráénekelte a Feel Your Love szövegét és

egyből tudtuk, hogy ez a szám a koncertek állandó részét fogja képezni. Tímeának ez úttal is köszönjük a nagy segítséget és az együttműködést.”

 

 

EZ, ATEMPO.sk