Magyar operatőr forgatta Dua Lipa új klipjét - We're Good

Magyar operatőr forgatta Dua Lipa új klipjét - We're Good

A fiatal szupersztár képtelen hibázni - Dua Lipa legújabb dala, a „We’re Good” nézettsége már most 25 millió felett van a Youtube-on. A klip egyik operatőrje, Rév Marcell volt (ahogy az a stáblistán is látható).

Eszméletlen időszakot tudhat maga mögött a kétszeres Grammy-díjas énekesnő: 2020-ban jelent meg várva várt nagylemeze, a „Future Nostalgia”, amely az év egyik legnagyobb zenei dobása lett. A rajongók mellett a szakma is elismeréssel fogadta az albumot, amely zseniálisan ötvözi a ’80-as évek klasszikus stílusjegyeit a mai modern pop trendekkel. Augusztus végén pedig megjelent a korong üdítő újragondolása „Club Future Nostalgia” címmel.

Most újabb extra kiadás látott napvilágot az idén két Grammy-díjra is jelölt lemezből: megjelent a „Future Nostalgia - The Moonlight Edition”, amelyen a már jól ismert megahitek mellett három vadonatúj, eddig nem hallott track is helyet kapott. Ezek közül az egyik legizgalmasabb felvétel a rádióbarát „We’re Good”: az új szám egy retro, de mégis modern hangzásvilágú alapot kapott, mely remekül illeszkedik Dua különleges, mély hangszínéhez.

A dalhoz meglepetésekben gazdag klip is forgott, melyben az énekesnő mellett egy ártatlan homár végzetének váratlan fordulatát láthatjuk.

A felvételek egy részét Rév Marcell készítette, aki Kijevben dolgozott a klipen, és még a legendás Titanic filmet is újra nézte a munkához. A népszerű fiatal operatőr olyan új nemzetközi filmeken dolgozott, mint a Malcolm & Marie vagy az Eufória. Szintén közreműködött a Kodály Method és Balaton Method című zenés dokumentumfilmekben, valamint Enyedi Ildikó készülő új filmjében.

 

 

EZ, ATEMPO.sk