Rúzsa Magdi elhozza a szabadságot – Szembeszél és Karma

A Máté Péter-díjas, vajdasági származású, magyar énekesnő bemutatta az új lemezének első fecskéjét. Megérkezett a Szembeszél, mely a vasárnap megjelenő Karma című lemezét vezeti fel, melyen tizennégy új dal kapott helyet.

A már áhított szabadságot, bulizást hozza el az új klip, melyben a STRAND, a VOLT és a BALATON SOUND fesztiválokról láthatunk felvételeket.

„Fogadjátok szeretettel a legújabb dalomat. Csak azt mutatja, amire a legjobban vágyunk. Sokat gondolkodtam, hogy mit is szeretnék ezzel a dallal adni nektek. Nos egyszerű. A szabadságot. Már tudjuk, hogy mekkora érték egymást ölelgetve táncolni, nevetni, szeretni és szeretve lenni. Nem félni egymáshoz érni. Hajnalban a barátokkal gurgulázó röhögés közepette rendelni még egy kört, hisz élünk.

Ezek vagyunk mi és ezek vagytok ti. Csak mostanában értettem meg, hogy igazán az a legnagyobb érzés onnan a színpadról nézve, amikor jó kedvetek van és teli torokból énekeltek. Hamarosan újra élhetjük majd ezeket a pillanatokat. Holnaptól jobb lesz. Holnaptól! ❤️” - írja közösségi oldalán Rúzsa Magdi.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Roni, ATEMPO.sk