„Mit csináljak a bennem őrjöngő energiával” - Szirtes Edina Mókus a KultúRecept vendége (VIDEÓ)

KultúRecept - életreceptek művészektől, életművészektől, az életben boldogulás művészetéről.

Tavaly decemberben indult Jókai Ági színésznő online beszélgetős műsora, melyben a kultúra, a gasztronómia, az irodalom, az életmód és a koncertek is helyet kapnak.

„Az emberek iránt kíváncsiság kiolthatatlan bennem, gondolom ez azért hivatásomból is fakad, hiszen a mások lelkének kiismerése nem egy utolsó szempont a színészi pálya során.” - mondja a Komáromból származó, ma már Budapesten élő fiatal színész, aki az általa annyira szeretett tartalmakat, témákat vegyíti a világhálón megjelenő videókban.

 

Ezúttal Szirtes Edina Mókus friss Erkel Ferenc-díjas énekesnő, hegedűs, zeneszerző lesz a vendége, aki a végén zenél is nekünk.

"A mai KultúRecept Portréban Szirtes Edina Mókust látogatjuk meg a Dunakanyarban. Kamaszkoromban sokszor hallgattam, s bevallom legtöbbször a szakítások kapcsán fordultam vigaszért hozzá. Rongyosra hallgattam ugyanis a Dunántúli slágert, ahol egyetlen nőként van jelen a felvételen, s annyira szívfájdítóan-drámaian énekli, hogy „Őt, csak őt”, hogy tényleg belehal az ember lányának lelke... Ebben az adásban azonban remélem nem a sírásé lesz a főszerep!" - ajánlja az aktulis műsort Jókai Ági.

 

 

 

EZ, ATEMPO.sk