Bono, a U2 frontembere énekli a labdarúgó EB hivatalos dalát - We Are The People (VIDEÓ)

Megjelent Martin Garrix legújabb zenéje, a labdarúgó Eb hivatalos dala, amely a „We Are The People” címet viseli. Az eseményt, története során először Európa-szerte 11 városban rendezik meg.

A dal zenei alapját a 24 éves holland DJ, Martin Garrix készítette, az idén 61. születésnapját ünneplő Bono, a U2 frontembere pedig énekel benne. A dalban a U2 gitárosa, The Edge is közreműködik.

Már 2019 októberében kiderült, hogy Martin Garrix írja a 2020-as Európa-bajnokság hivatalos dalát, mikor az amszterdami Dance Event zenei fesztiválon Garrix váratlanul az Európa-bajnoknak járó Henri Delaunay-kupával a kezében kisétált a színpadra.

„Óriási megtiszteltetés, hogy engem kértek fel az Európa-bajnokság hivatalos dalának elkészítésére. Nagyon várom már, hogy mindenki hallja. Remélem, hogy a dalom segítségével mindenki úgy érzi majd, hogy ő is az esemény részese” – nyilatkozta akkor a holland lemezlovas.

A tavalyról egy évvel elhalasztott Eb-t június 11. és július 11. között rendezik. A Puskás Aréna a tervek szerint három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont. A magyarok csoportellenfelei a címvédő portugálok, valamint a legutóbbi két világbajnokság győztesei: a franciák és a németek lesznek. A szlovákok az E csoportban a lengyelek, svédek és spanyolok ellenfeleként mutatkoznak be.

 

Martin Garrix feat. Bono & The Edge - We Are The People

 

ATEMPO.sk