A Kimnowak örök slágerét gondolta újra Swing à la Django és vendégeik - Gyémánt (VIDEÓ)

A Kimnowak örök slágerét dolgozták fel a magyar zenei szcéna nagyágyúi. A ’90-es évek ikonikus dalát Tarján Zsófi, a Swing à la Django, Lotfi Begi és Curtis közösen gondolta újra, a végeredmény pedig egy izgalmasabb kollaborációja lett.

A 2021-es Gyémánt hangzásában különleges harmóniát alkotnak az autentikus magyar elemek és a dance-pop stílusjegyek, a dallam pedig természetesen a felejthetetlen eredeti szerzemény, benne újító rapbetéttel.

A nem mindennapi ötletért az innovatív, Magyarországon és külföldön is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Swing à la Django zenekar felel, amely fúziós világával sorra hódítja meg a hallgatókat.

„Két éve egy fellépésre készítettünk az együttessel egy népzenei verziót a Gyémántból - ekkor jött a nagyobb projekt ötlete is, hogy csempésszünk bele egy kis elektronikát, rapet, és egy gyönyörű énekhangot” - mesélte Lombos Pál, a Swing à la Django alapítója.

A pezsgő elektro hangzást az ország top producerének, Lotfi Beginek köszönhetjük, a két zenei világ találkozása pedig egészen különleges.

A hangokban is megbonthatatlan egységet alkot ez az izgalmas kettősség: a vokálért a csodálatos Tarján Zsófi, a Honeybeast zenekar énekesnője felel, míg a felvételnek extra löketet adó rapbetétet a kedélyeket mindig sikeresen borzoló Curtis jegyzi.

A nemrég Los Angeles Film Awards díjat nyert Jimy J. Hollywood rendezésében fantasztikus látványvilágú klip is forgott a közöshöz. A jeleneteket a Gödöllői Királyi Kastélyban vették fel, a dualitás pedig itt is megvalósul a barokk építészeti elemek és a formabontó ruhák izgalmas párosításának köszönhetően.

A helyszínhez Lotfi Begit személyes szálak is kötik, hiszen a lemezlovas Gödöllőn nőtt fel, és ez az egyik kedvenc helye a városban.

 

Swing à la Django x Lotfi Begi feat. Tarján Zsófi & Curtis - Gyémánt

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

ATEMPO.sk
Fotó: Lotfi Begi