A zene meg én - Elkészült Weisz Viktor első videoklipje!

Weisz Viktor novemberben debütált A zene meg én című legújabb dalához készítette el élete első videoklipjét. A The Voice televíziós műsor által országos ismertségre szert tett előadó újra hallat magáról... A legújabb dalán keresztül, zenész-életét szeretné a nagyközönség elé tárni.

 

 

 

A videoklip alapötlete egy stúdió környezetben forgatott imázs-klip elkészítés volt. Annak érdekében, hogy a klip - az amúgy kis mozgásteret engedő koncepció ellenére - kellőképpen változatos legyen: visszaköszönnek különböző klipes korszakok stílusjegyei a retro elemektől egészen az aktuális trendekig, így a klip maga egy korokon átívelő utazásnak is tekinthető.

"A forgatás 1 napot vett igénybe az utómunkálatok pedig további 15 napig tartottak" – árulta el a dal producere és kiadója, Hársházi Szabolcs.

A dal hallatán rögtön kiderül számunkra, hogy milyen is valójában Viktor kapcsolata a zenével. A jó kedélyű dalszöveg és a vidám zenei alap együttese teszi harmonikussá ezt a fülbemászó slágert.

A videoklipben két táncos hölgy is szerepet kapott; akik nem mellesleg a méltán híres E.C.D.S. Tánciskola tanárai, név szerint Brackó Csilla és Kecskés Tímea.

Viktor ezentúl szeretne többet hallatni magáról. A 2015-ös évben több dallal is meglepi közönségét, továbbá – az egyszámos digitális megjelenések mellett - egy fizikai formátumban kiadott kislemez gondolata is felötlött benne.

Az év elejére várható egy újabb dalmegjelenés, amelyben már társzerzőként is közreműködik Viktor. Továbbá megtudtuk azt is, hogy az új dalhoz egy közösségi videoklipet szeretnének készíteni Kiadójával. További részletek – az említett dal és klip kapcsán - januárban várhatóak a hivatalos közösségi oldalán – árulta el az énekes.

ATEMPO.sk