A stábbal táncol új klipjében Zséda - A falakon túl (VIDEÓ)

A stábbal táncol új klipjében Zséda - A falakon túl (VIDEÓ)

A Hello, az Életben maradni, vagy a Csak a szívemet dobom eléd című dalok sikere után az örökké megújuló énekesnő egy exkluzív videoklippel forrósítja tovább az idei nyarat: a Szívizomláz albumról érkezik A falakon túl.

A kifejezetten groovy, táncos, glamúros sláger, amely Quincy Jones világát idézi, nem csupán a hallgatókat, de a nézőket is beszippantja, a klip ugyanis egy xR stúdióban készült egy világszinten is úttörőnek számító technológiával.

"A stúdiót tulajdonképpen egy fél LED-kocka (a fal lehet íves is), illetve néhány speciális, high-tech eszköz alkotja, amelyekkel különböző tereket tudunk megalkotni vagy felépíteni.” - magyarázta Szegő Tamás, a technológiát biztosító Special Effects Zrt. értékesítési és marketingigazgatója.

Magyarországon Zséda videoklipje az első, amit így forgattak, a nemzetközi színtéren például Katy Perry ikonikus Daisies című videója, melyet a 2020-as American Idol döntőjében adott elő, vagy a Maroon 5 Beautiful Mistakes című klipje készült így.

"A Zséda által megálmodott fantáziavilág nemcsak a LED-falak között, de azokon túl is megjelenik a videóban, hiszen az xR stúdióban a kreativitásnak tényleg semmi sem szabhat határt. Ezzel a megoldással olyan jeleneteket is létrehozhatunk, amelyeket hagyományos forgatási körülmények között hatalmas költséggel, vagy egyáltalán nem lehetne megvalósítani.” - tette hozzá Szegő Tamás.

“Talán még soha nem tanultam ennyit magamról egy lemez születése közben.” - mondta el Zséda a Szívizomláz című nagylemezről. “Amikor megszülettek a dalok, még nem is sejtettük, hogy olyan időszak következik, ami gyökerestől forgatja fel megbízható világunkat. A szövegek a pandémia, a bezártság után egészen más értelmet nyertek. A falakon túl....mennyire mást jelent ez a néhány szó most, mint 2020 előtt! Ma még inkább tudjuk, hogy az ajtókon, a falakon, a bezártságon túl ott van az igazi világ, ami arra vár, hogy felfedezzük, megcsodáljuk, megöleljük és ha kell, akár magunkkal vigyük a falak közé.”

 

 

ATEMPO.sk