A Dal 2015: Éliás Gyula Jr. feat. Fourtissimo - Run to You

A következő dal Éliás Gyula Jr. feat. Fourtissimo - Run to You, mely részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál 2015. január 24-én az M1-en induló magyar előválogató show-jában, A Dal 2015 versenyben.

Éliás Gyula Jr. a budapesti élő zenés klubok legkeresettebb alakja, a magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége, énekművésze.

Hosszú éveken keresztül a magyar tehetségkutatók ének tanára volt, többek között a Megasztárban, Csillag Születikben és az X-faktorban Geszti Péter csapatában.

2013-ban Artisjus díjat kapott és a Mindhalálig várni Rád című slágere bekerült a Euróvizios dalverseny legjobb 30-a közé.

Meghitt duóban, lehengerlő trióban és felejthetetlen nagyzenekari koncerteken is igazi zenei csemegét jelent. Koncertjein mindenki táncra perdül, együtt énekli vele a világslágereket és közismert saját dalait mint például a Jól vagyok vagy a Mindhalálig várni rád. Stílusa „jazzesen popos és poposan jazzes”.

„Egy zenész, zeneszerző életében az érzelmei, gondolatai többféle módon és formában jutnak kifejezésre. A színpadi jelenlét, és a tanítás számomra mind-mind az önkifejezés egy formája, azonban számos esetben (legyen az öröm vagy bánat) a zeneszerzésben tudom a leginkább érvényre juttatni gondolataimat, érzéseimet. Néha elég hozzá egy kedves emlék, pillanatnyi érzés, vagy egy fájdalmas gondolat, a fejemben és a szívemben megszületik egy dallam, ami aztán aprólékos munkával ölt testet.” - mondta el az énekes.

A Run to You című dal a december 8-án megjelent Egy láthatatlan szál című duett lemezének záró dala is egyben, mely a Fourtissimo zenekar közreműködésével készült.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

  

aTEMPO.sk / A Dal 2015