Itt Brains látványos videóklipje: Take You High

Brains

Eddigi leglátványosabb klipjét forgatta le új, Take You High című dalához a szentendrei Brains az osztrák Alpokban. A szám a elektronikus zenét játszó koncertzenekar idén megjelenő nagylemezének előhírnöke.

„Sokaktól halljuk vissza, hogy sportolás közben Brains-t hallgatnak, ez volt a kiindulópont” - nyilatkozta a csapat frontembere, MC Columbo. „Írtunk egy dalt Take You High címmel, ami a kitartásról szól, ami segít átlendülni a holtpontokon az élet minden területén.” A klip főszereplője két fiatal freestyle snowboard versenyző, akik az őrült deszkás trükkök mellett az éjszakába is belevetik magukat gyönyörű lányok társaságában - ahogy a csapat tagjai mondják: a tél még nem jelenti azt, hogy ne lenne ok a bulira.

A klip elkészítésére a korábban extrémsport- és reklámfilmekkel foglalkozó fiatal rendezőt, Horányi-Névy Andrást kérték fel. „Érdekes kombináció volt a snowboardos környezetbe felvinni a fotómodelleket és egybegyúrni az extrémsporttal, 3000 méteren” - mesélte a forgatásról a rendező.

Lássuk hát a klipet:

 

ATEMPO.sk