A Dal 2015: Oláh Gergő - A Tükör előtt

Itt a következő dal, Oláh Gergőtől A Tükör előtt címmel, mely részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál 2015. január 24-én az M1-en induló magyar előválogató show-jában, A Dal 2015 versenyben.

Oláh Gergő 25 éves, Salgótarjánban született. Karancslapujtőn járt általános iskolába, majd Nyíregyházán folytatta tanulmányait a táncművészeti szakközépiskolában. Tanított a Karancslapujtői Általános Iskolában, néptáncot és hip-hop táncot.

A zene és a tánc mindig is kiemelt része volt az életének. Éveken át foglalkozott a zenével, kisebb lokális versenyekre járt, zenekarban zenélt. Játszik zongorán, gitáron és dobon.

2012-ben egy barátja benevezte az X-faktor 3. évadába, amit nagy lehetőségnek talált, hogy megvalósítsa az álmait! Élete eddigi legnagyobb sikere, hogy megnyerte a versenyt.

2012-ben megjelent az első saját dala, az X-faktorban énekelt győztes dal, a Törj ki a csendből. 2013-ban megjelent az első mini albuma Új dalok címmel. 2014 február elején megjelent az Érted Élek című kis lemeze és videoklipje. Hamarosan elkészül önálló albuma, pillanatnyilag a Mosoly munkacímet viseli.

A Tükör előtt arról szól, hogy bárhova is születik az ember, bárhonnan indul is, nincs olyan szabály, nincs olyan ember, ami vagy aki megakadályozhatná abban, hogy beteljesítse az álmait...

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

  

aTEMPO.sk / A Dal 2015