Karma - Rúzsa Magdi új daláról és várandósságáról

Karma - Rúzsa Magdi új daláról és várandósságáról

Megérkezett Rúzsa Magdi legújabb klipje a friss lemezének címadó dalához, amit Jimy J. Hollywood rendezett.

Idei utolsó nagykoncertjét Felvidéken adta Magdi és még csak néhány napja van szabadságon, de olykor már unatkozik. Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy várandós, ráadásul hármasikreket hord a szíve alatt.

„Hiszek a sorsban. Miközben készült az új lemez, felfigyeltem rá, hogy sok dal témájában megjelenik a sorsszerűség, illetve az állandó körforgás szimbóluma.

Ez a korong a Karma címet követelte magának. Friss, mai, lendületes lemez született.

Bár van egy erős lírai oldalam, mostanában nagyon élvezem, hogy pörgősebb dalokat készítünk a közönségnek” – fogalmazott Rúzsa Magdi a Petőfi Rádió műsorában, akit Harsányi Levente arról is faggatott, hogyan készül a következő nagy feladatára, az anyaságra.

„Leghamarabb jövő nyáron indul újra a koncertezés, most már nem merek színpadra állni.

Vannak énekesnők, akik még a várandósságuk hetedik, nyolcadik hónapjában is fellépnek nagy pocakkal, de mivel esetemben hárman vannak, óvatosabbnak kell lennem. Előre készülős típus vagyok. Igyekeztem már megtervezni, hogyan tudom megoldani, hogy lesz segítségem, hiszen jövő nyáron újra elindul a koncertszezon, amiben szeretnék már aktívan részt venni. De nem aggódom, összefogunk, megoldjuk.

Csak egészség legyen és minden más megoldható”

– válaszolta a Talpra magyarban a Máté Péter-díjas énekesnő.

 

 

EZ, ATEMPO.sk / MTVA