Édes élet – Vadkeleti romantika Koppány első klipjében (VIDEÓ)

Több, mint negyedszázad Rómeó Vérzikezés után Koppány, a banda örökmozgó frontembere elérkezettnek látta az időt, hogy megvillantsa egy másik arcát is, így ezúttal egy igazi vadnyugati hangulatú country lemezzel örvendezteti meg a rajongóit október elején.

Nem csak az errefelé ismert, modernebb megközelítésű country előadók, mint Kid Rock, Uncle Kracker vagy éppen Jason Aldean, hanem a klasszikusabb ízek is felcsendülnek, mint például Alan Jackson, vagy Johnny Cash.

„Nagyon szeretem ezt a cowboyos életvitelt, ezáltal a country zenét is, sőt mostanában csak azt hallgatok. Tavaly ősszel szedtem össze az elmúlt évek dalötleteit és Lengyel Pista barátomat kértem meg, hogy hangszerelje meg azokat, formáljon belőle Koppányos, country lemezt. Szerintem, brutálisan sikerült neki és nagyon jó volt vele együtt dolgozni." - árulta el Koppány.

Jó dalokat, lemezeket szeretnék írni, amiket büszkén tudok vállalni – Kovács Koppány-interjú

Az elsőként klipesített Édes élet remekül megmutatja ezt a Vadkeleti romantikát, ami átitatja Koppány mindennapjait, ezáltal pedig a zenéjét is. Van itt minden, ami csak kell: lovak, pick up, BBQ, italozás és persze maga a Vadkelet!

 

 

A zenekar

Kovács Koppány: ének, gitár
Lengyel Pista "Hosszú": gitár Gasparik Fecó: billentyűs hangszerek
Szabó Ádám "GILA": basszusgitár
Danics Roland: dobok

 

Koppány első szólóalbuma, a Vadkelet hőse október 8-án jelenik meg, amely előrendelhető a www.koppany.sk weboldalon.

EZ, ATEMPO.sk