Érkezik az új Rod Stewart lemez – itt egy kis ízelítő (VIDEÓ)

Érkezik az új Rod Stewart lemez – itt egy kis ízelítő (VIDEÓ)

November 12-én érkezik Sir Rod Stewart nagyon várt 31. stúdióalbuma, mely a The Tears of Hercules címet kapta.

A lemezen tizenkét dal csendül fel, amelyből kilencet maga a zenész írt, a maradék három pedig feldolgozás: a Some Kind Of Wonderful, mely egy örömteli muzsika a Soul Brother Six együttestől, a These Are My People, amely Johnny Cash felkavaró felvétele, és a címadó dal, Marc Jordan balladája.

A projekt közel áll Stewart szívéhez, különösen a Touchline című, édesapjának dedikált dala, aki megtanította őt és testvéreit a futball szeretetére.

Az I Can't Imagine, amelyet feleségének, Penelope-nak ajánlott most került fel a legnagyobb videó megosztóra. Az újdonsághoz tartozó videó reflektorfénybe állítja a sztárt és zenekarát, amint előadják a vidám dalt egy csodálatos tóparti kastélyban, Las Vegas közelében.

 

 

Az érces hangú brit énekes még szeptember elején jelentette meg az első ízelítőt One More Time címmel.

 

 

Rod úgy jellemzi az anyagot, mint messze a legjobb albuma évek óta, amelyen Kevin Savigar billentyűs-dalszerzővel dolgozott együtt akárcsak a legutóbbi három alkalommal.

Sir Rod Stewart a zenei felvételek történetének egyik legkelendőbb country popikonja, több mint 250 millió lemezt és kislemezt adott el világszerte. Stewart az iparág számtalan legmagasabb kitüntetését érdemelte ki, köztük egy Grammy-díj birtokosa és 2016-ban hivatalosan is „Sir Rod Stewart” lett, miután a Buckingham-palotában lovaggá ütötték zenei és jótékonysági szolgálataiért.

EZ, ATEMPO.sk