PREMIER! A jövőre jubiláló The Butchers eddigi legkeményebb dalához készült szöveges videó

A The Butchers zenekar legújabb videójukkal a Wounds kislemezükhöz tér vissza, amely 2020 márciusában jelent meg.

A WTFAYSMA (Why The Fuck Are You Still Messing Around) az egyik legkeményebb számunk, ezért szerettük volna ezt egy szöveges videóval is kiemelni a dalaink közül. Érdekessége, hogy nincs benne gitárszóló, csak kemény riffek elejétől végéig. Mindig próbálok valami újat kitalálni, amit még eddig nem csináltunk. Ez a szám is egy ilyen próbálkozásnak az eredménye és nagyon elégetett azzal, ahogy megszólal a kislemezen. A hab a tortán, hogy a spotifyon már majdnem elérte a 30 000 lejátszást.” - tudtuk meg a zenekar frontemberétől, Hushegyi Andrástól.

„Én nagyon élveztem ennek a dalnak a felvételét is. A refrénben nagyon jól szólalnak a vokálok, ha nagyon odafigyel az ember, hallhatja, hogyan ordibálok a háttérben :)” - árulta el Hushegyi János, a zenekar gitárosa.

 

 

A zenekar sikeres nyári szezont tudhat maga mögött, több jelentős eseményen is felléptek. Ott voltak Pozsonyban a Magyar Kulturális Héten, Gombaszögön, a párkányi Forma Festen, a dunaszerdahelyi Rockfeszten és a Peredi Sörfeszten is.

OTT JÁRTUNK: A hazai fellépők sem hiányozhattak a Forma Festről

„Talán ennyire jó nyarunk meg nem volt. Nagyon élveztük a nagy színpadokat és a jó időt, rengeteg új emberrel ismerkedtünk meg és új helyszíneken is felléphettünk. Külön ki kell emelnem a Peredi Sörfesztet, mivel azt a dobosunk, Mucha Attila szervezte és teljesen felülmúlta az elvárásokat. Reméljük 2022 is ilyen jó lesz.” - tette hozzá Hushegyi János.

 

The Butchers - Forma Fest

 

A zenekar most már bevonult a próbaterembe, hogy nekiálljon az új dalok írásának. A jövő év folyamán érkeznek majd az új szerzemények és

megünneplik a banda fennállásának 10-ik évfordulóját is.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk