A szülő-gyermek kapcsolatról szól Haizok Melinda csallóközi énekesnő új dala - Végtelen történet

A dunaszerdahelyi kötődésű Haizok Melinda új dallal lepte meg a közönséget Végtelen történet címmel.

A szülő-gyermek kapcsolat a témája az énekesnő által írt újdonságnak, amelyhez Gasparik Fecó készítette a zenét. A témaválasztás nem véletlen, hiszen Melinda tavaly anyuka lett, így mindennapjai során leginkább kisfia köti le a figyelmét.

„Szerettem volna megörökíteni egy dallal is ezt a csodálatos időszakot és kifejezni azt, amit sok édesanya és édesapa érez, amikor a gyermekük megszületik és egy teljesen másfajta életstílus kezdődik számukra. Természetesen én is megtapasztaltam, nem egyszerű az ezzel járó kihívásoknak megfelelni, de minden percben érezzük, a legfontosabb feladatunkról van szó, amelyet áthat a kölcsönös szeretet. Egy nagyon bensőséges kapcsolatról mesél a dal, éppen ezért a klipnek is szerettem volna egyszerű, de mégis emberközeli külsőt adni, ezért a felhívásomra érkezett, szülők által gyermekükről készült videók szerepelnek benne” – mondta el Melinda.

 

 

Az énekesnő ugyan most főállású anyuka, de amikor a lehetőségek engedték, egy-egy fellépést is vállalt az idén, s zenésztársaihoz hasonlóan bízik benne, jövőre több lehetősége adódik találkozni a közönséggel. Addig is a legújabb dala mellett még egy karácsonyi feldolgozással is jelentkezik az ünnepek előtt.

ATEMPO.sk