José-klippremier! – Ilyen lett a Világítótorony (VIDEÓ)

Ifjabb Ropog József, azaz José a komáromi dalszerző, előadó számára másmilyen az idei karácsony. A kis Jézus születésére való várakozás mellett egy másfajta izgalom is betölti ezt a napját. Este 19 órától látható Világítótorony című dalának videoklipje.

 

„Nagyon várom már, hogy mit gondol a közönség a dalról és a videoklipről!” – árulta el az énekes, majd így folytatta –

„A dal éppen egy éve készült el, a klipet az idén októberben forgattuk, szóval bizony hosszú és hegyes tűkön ülök régóta. Jó érzés lesz végre kiengedni a kalitkából a munkánkat és hagyni, hogy repüljön az éterben.”

 

José

 

José nagy szeretettel várja a kommenteket. „Valljuk be, egy ilyen videoklip-premiernél semmi más visszajelzése nincs egy előadónak, csak a hozzászólások alapján tudja eldönteni, hogy tetszik-e a közönségnek, amibe mi a szívünket, lelkünket beleadtuk” – közölte.

 

A világítótorony őre – Szenteste jelenik meg José új videoklipje (INTERJÚ)

 

És vajon miért tartja a premiert éppen ma? „Azért ütemeztem szentestére a klippremiert, mert bár nem kifejezetten karácsony tematikájú a dal, és lehet, hogy első hallásra nem is tűnik túl pozitív hangvételűnek, egyértelműen annak szántam.

 

José

 

Mert van fény, van egy biztos pont a sűrű ködben, amire tudunk támaszkodni és a világítótorony szimbólummal éppen az optimista hozzáállásra szeretném ösztönözni a hallgatókat. Mert egy kis gyertya lángja bevilágít egy egész sötét szobát” – nyilatkozta a Világítótorony ma esti premierje előtt a komáromi énekes.

 

És akkor jöjjön az újdonság, a három ország összefogásából készült kisfilm.

 

 

 

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: Sipos Géza