Idő van eladó - Rácz Gergő és Vitáris Iván újraértelmezte a Dalfutár egyik legnépszerűbb szerzeményét (+KLIP)

Idő van eladó - Rácz Gergő és Vitáris Iván újraértelmezte a Dalfutár legnépszerűbb szerzeményét (+KLIP)

Négy tehetséges zenész - akik korábban nem dolgoztak együtt - megalkotta az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb popdalát. Az Idő van eladó a Dalfutár című műsor egyik legnépszerűbb szerzeménye lett; zeneszerzője A DAL 2020 egyik győztes előadója, Rácz Gergő; szövegírója Tariska Szabolcs; producere Fekete-Kovács Kornél; az énekes pedig az Ivan & The Parazol frontembere Vitáris Iván voltak.

A dal most a Random Trip segítségével született újjá, amelyhez videóklip is készült.

„Egy karakteres, kibontható gitár riffre épül a dal. Izgatott voltam, hogy mi lesz belőle, de jól nyúltak hozzá a kollégák. Ivánt később több koncertemre meghívtam, mert a közönség nagyon szereti ezt a dalt, ezért döntöttünk úgy, hogy átdolgozva kiadjuk”

– mondta az énekes-dalszerző Rácz Gergő, aki már többször bebizonyította, hogy az ujjaiban és a füleiben ott van a slágergyártás receptje. Orsovai Renivel közös duettjét, A DAL 2020 győztes dalát, a Mostantólt a mai napig dúdolja az egész ország. Bízik benne, hogy az átdolgozás nemcsak az előadók, hanem a közönség tetszését is elnyeri. Az eredeti, füstös bárzenét a Random Trip csapata karcosabb hangzásúvá tette, ráadásul Iván mellett Gergő is énekel benne.

„Egy jó szám egyszál gitárral, tábortűznél is jól szól. A Random Trip egy nagy adag energiát adott hozzá ehhez a produkcióhoz, amiben Gergő és Iván nagyon egymásra talált” – hangsúlyozta Delov Jávor, aki egy nagy csapat tagjaként jól tudja, mennyire fontos a zenében, hogy létrejöjjön a megfelelő alkotói atmoszféra és összhang a zenészek között.

 

 

Az eredeti verzió:

 

 

ATEMPO.sk