Ed Sheeran Taylor Swift-tel duettezik – megható klip készült a balladához (VIDEÓ)

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a friss BRIT-díjas Ed Sheeran, aki épp ma ünnepli születésnapját: október végén jelentette meg új nagylemezét „=”, azaz „Equals” címmel, amelyen olyan toplistákat ostromló megahitek kaptak helyet, mint a „Bad Habits”, a „Shivers” vagy az „Overpass Graffiti”. A korong dalai eszméletlen tempóban tarolták le nem csak a világot.

Most az album egyik gyönyörű balladájához, a The Joker And The Queen-hez készült új verzió, melyet Ed nem mással, mint régi jó barátjával, a csodálatos Taylor Swift-tel közösen rögzített. A két szupersztárnak ez a negyedik kollaborációja az „Everything Has Changed”, „End Game” és a „Run (Taylor’s Version)” után.

Taylor azonnal felismerhető, angyali hangszíne most is remekül társul Ed lélekmelengető vokáljához, kettejük mély éneke pedig elképesztően öleli fel a zongora- és vonóstémákban gazdag dalt.

Az újdonsághoz forgott klip pedig igazi meglepetés a rajongók számára: a videó a 2012-es „Everything Has Changed” kisfilm szereplőit mutatja be, immáron felnőttként. A most 18 éves Ava és Jack új kalandok elé néz, hiszen egyetemre mennek - vajon a barátságuk túléli a távolságot?

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

ATEMPO.sk