PREMIER: Zuhanás - Hushegyi János két év után új dallal jelentkezik (+VIDEÓ)

A The Butchers zenekarból is ismert Hushegyi János (gitáros/ énekes), több mint két év kihagyás után új szóló dallal jelentkezik Zuhanás címmel. Johnny 2019-ben indította el szóló projektjét, amely keretében egymaga lép fel gitárja társaságában. Repertoárját saját, illetve átvett blues szerzemények alkotják.

Hushegyi János - It`s Time

Hushegyi János önálló dallal jelentkezik - Van aki más

„Múlt év októberében jártam Gilánál a stúdióban, ahol három új dalt rögzítettem: két saját szerzeményt és egy blues dal feldolgozását. Nagyon izgalmas volt a feljátszás, Gila nagy segítség volt számomra. Sokat ötletelt a hangzáson és a mikrofonok helyes kombinációján.” – árulta el Hushegyi János.

 

Hushegyi János

 

A Zuhanás egy videó kíséretében jelent meg, amit a Szenci Városi Múzeumban rögzítettek. A felvételeket ezúttal is önerőből készítették.

„A szóló projektem egyik fő mottója, hogy amit csak lehet igyekszem egyedül megoldani. Természetesen így is kapok rengeteg segítséget. A stúdióban a testvérem Harley Benton Custom Line gitárján vettem fel a dalokat. Gila is és én is meg voltunk lepődve mennyire jól szól a hangja a felvételeken. A videóklip készítésben kedves ismerősöm, Hamerlik Anna segített, aki a kamera irányításában vállalt jelentős szerepet.”

 

 

A dal április folyamán elérhető lesz a zenei stream szolgáltatók oldalán is. Hushegyi Jánost szólóban legközelebb április 22-én láthatjuk a dunaszerdahelyi NFG klubban.

EZ, ATEMPO.sk