Hallgasd meg a Red Hot Chili Peppers rég várt lemezét – itt az Unlimited Love

Az Unlimited Love négy egyéni lélek egyesült szellemét képviseli – köztük a nagy visszatérővel és világszínvonalú gitárossal, John Frusciante-val –, akik még mindig félelem nélkül kutatják örök barátságuk és zenei egységük jövőjét.

A Red Hot Chili Peppers tagjainak elmondása szerint egy igazi szerelemprojekt gyümölcse az album, amit több hónapnyi határtalan alkotás előzött meg. Frusciante, akit 2006 óta először hallhatunk ismét a formációban, elárult néhány kulisszatitkot:

„Amikor elkezdtük az új anyagot írni, azzal indítottuk, hogy olyan előadók régi dalait vettük elő és adtuk elő, mint Johnny "Guitar" Watson, The Kinks, The New York Dolls, Richard Barrett és mások. Fokozatosan elkezdtünk új ötleteket bevezetni, a jameket dalokká alakítani, és pár hónap múlva már csak az újdonságokat játszottuk. Az a könnyed szórakozás, amit akkor éreztünk, amikor mások zenéit vettük elő, írás közben végig velünk maradt. Számomra ez a korong az egymás iránti szeretetünket és az egymásba vetett hitünket jelképezi.”

 

Red Hot Chili Peppers

 

Dallista

1. Black Summer
2. Here Ever After
3. Aquatic Mouth Dance
4. Not the One
5. Poster Child
6. The Great Apes
7. It's Only Natural
8. She's a Lover
9. These Are the Ways
10. Whatchu Thinkin'
11. Bastards of Light
12. White Braids & Pillow Chair
13. One Way Traffic
14. Veronica
15. Let 'em Cry
16. The Heavy Wing
17. Tangelo

 

 

A funky-s riffektől a vallomásos balladákon át, analóg szintetizátorok és emlékezetes gitárszólók összjátékát kísérhetjük végig a 17 számot rejtő korongon – a csilik egyik legkatartikusabb szerzeménye, a These Are The Ways pedig egy extra klipet is kapott, amiben a frontember, Anthony Kiedis őrült sprintjét követhetjük szemmel!

 

 

ATEMPO.sk