ÚJDONSÁG: Csillag az égen, amit lehoz neked a Bagossy Brothers Company (+SZÖVEG)

ÚJDONSÁG: Csillag az égen, amit lehoz neked a Bagossy Brothers Company (+SZÖVEG)

A Svábhegyi Csillagvizsgálóban készítette legújabb klipjét a Bagossy Brothers Company. A Csillag az égen című dal a párkapcsolatról, két ember összecsiszolódásáról szól.

„Kimeríthetetlen téma két ember összecsiszolódása. Mindig van fentebb és lentebb is, egy hullámvasút, amin néha megpihenhetsz az egyenes részeken, aztán a felvezető úton már izgalmasan várod a zuhanást. Vizuális típus vagyok és álmodozó. Abszolút a szemem előtt van, ahogy az ember mászik fel egy végtelen létrán, hogy lehozza a legfényesebb csillagot a párja számára. Persze önmagában a csillag nem elég, kell hozzá az is, hogy szüntelen figyelmesek tudjunk maradni. Érdekes párhuzamok ezek számomra és mindig tudnak újat tanítani” – meséli Bagossy Norbi.

Mi tényleg szeretünk hajtani – Interjú Bagossy Norberttel

Ahogy a legtöbb Bagossy Brothers Company klipet, a Csillag az égent is Sáji Róbert és Márton László operatőr-rendező páros készítette.

 

 

Az egyik legnépszerűbb magyar zenekar, az országszerte telt házas koncerteket adó Bagossy Brothers Company 2022. július 16-án a Budapest Parkban lép fel. Felvidéken augusztus végén pedig a füleki VárLak Fesztiválon hallhatjuk őket.

OTT VOLTUNK: Utaztunk egyet a Bagossy Brothers Company-vel

A 2013 májusában alakult, máig változatlan felállásban játszó gyergyószentmiklósi zenekar népszerűsége egyenletesen, de gyors ütemben emelkedett. A Bagossy Brothers Company energikus, közönségcentrikus koncertjeivel rövid idő alatt vált, előbb az erdélyi, majd az egész kárpát-medencei magyarság egyik legnépszerűbb koncertzenekarává.

A csapat eddigi pályafutása során 4 nagylemezt, 1 szimfonikus koncert lemezt, 1 EP-t, számtalan klipet és egyéb anyagot jelentetett meg. A zenekar minden albuma többszörös aranylemez, míg a 2019-ben megjelent Veled Utazom hatszoros platina minősítést ért el, melynél nincs Magyarországon magasabb lemezeladási fokozat.

 

Dalszöveg: Csillag az égen

Ég egy csillag az égen,
ég egy csillag az égen,
csak lehozni kéne végre!

Füst száll épp a szépre,
füst száll épp a szépre,
na ki ad csókot érte?

Tűz körül
egy leány szenderül.
A legény azt kérdezi:
mondd, hogy, hogy kell szeretni?

Ugye nem viszel el most mindent,
amit a szívem őriz rég?
Amíg a démonaimtól féltem,
nem volt akit elhinnék.
Tudom, máshogy látom, milyen az élet,
de pont ettől lesz szép!
A napon olvad a jég.

Madár rakja fészkét,
madár rakja fészkét,
ki repül melléje?

Sűrű az erdő mélye,
Sűrű az erdő mélye,
ha eltévedni kéne.

EZ, ATEMPO.sk