Folytatásos klipeket forgatott Nagymegyeren Peter Cmorik és zenekara (VIDEÓ)

Újabb ízelítő látott napvilágot a Peter Cmorik Band közelgő új albumáról. A rozsnyói születésű énekes érzelmes Pripíjam (Koccintok) című dala után, melyben felvidéki magyarok is közreműködtek, két gitáros újdonság is érkezik, melyekhez folytatásos klip készült. Elsőként itt a Protipól (Ellenpólus) és hamarosan érkezik a 3 minúty (3 perc) is.

"A folytatásos klipnek az ötlete nagyon spontán jött, és azonnal elkezdtünk ötletelni. Egy márciusi szabad hétvégén két nap alatt forgattunk két klipet. Ráadásul két napra rá leforgattuk a már megjelent Pripíjam klipjét is. Nagyon termékenyek voltunk” – árulta el Peter.

Így hat a zene az érzelmekre – nézzétek meg Peter Cmorik felvidéki magyarokkal készült újdonságát (VIDEÓ)

A Protipól-ban a zenekart egy szállodában láthatjuk a koncert utáni reggelen. Lassan ébredezik mindenki, a maga módján, Petert például az előző esti ingében és nyakkendőjében láthatjuk egy vízzel teli fürdőkádban. A srácok a bandában is felöltözve ébrednek, Kiss Kristóf billentyűs a zuhany alatt, mások az ágyban térnek magukhoz.

Emlékképeket is láthatunk az előző estéről, amiket a nagymegyeri Big Man Pubban forgattak és még Katona András, a Big Man Band tagja is feltűnik. Ezek a felvételek már a következő, 3 minúty című klipből valók, így hamarosan kiderül milyen volt az az éjszaka.

"Érdekes lesz látni ezt a két klipet egymás után, mi nagyon jól szórakoztunk a forgatáson és úgy érezzük, hogy ez a szellemes stilizáció a rajongóinkat is szórakoztatni fogja" – tette hozzá Cmoro, aki az ötórás fürdőkádas forgatás után le is betegedett.

A Protipól szövegét az egyre ismertebb Michal Mifkovič írta (aki a Peter Bič Project számára is már több dalszöveget írt), és arról szól, hogy a nő hogyan teszi jobbá és szebbé a férfi világát, annak ellenére, hogy a férfi és a nő világa gyakran ellentétekre épül.

 

 

A 3 minúty három hét múlva, augusztus közepén fog megjelenni.

"Az októberben érkező album dalaiban több teret adtunk a magasabb hangfekvéseknek, a viccesebb szövegeknek, a táncoló doboknak és a gitárriffeknek. Amikor viccelődünk, akkor egyszerűen csak guitardisco-nak nevezzük a stílusát" - mondta nevetve a frontember.

A most megjelent Protipól volt az album első dala, amiből végül a többi szerzemény is kialakult: több gitár, gyorsabb tempók, több rock várható.

A zenekarral a héten élőben találkozhatunk csütörtökön Besztercebányán, szombaton pedig Érsekújvárban. A közeljövőben Nagykürtösön, Vidinán, Dacsókeszin és Tornalján is koncertet adnak.

EZ, ATEMPO.sk