Csallóközi összefogással készült Haizok Melinda és Nagy Viki klipje – Itt a Tökéletlen! (VIDEÓ)

Dunaszerdahelyi és környékbeli zenészek, fotósok, filmesek közös munkája Haizok Melinda és Nagy Viki Tökéletlen című duettjének néhány napja megjelent videoklipje. A zenét az Arizónás Gasparik Fecó szerezte, a szöveget Haizok Melinda írta, aki a dercsikai Nagy Vikivel énekli a dalt.

A tavaly év végén megjelent Végtelen történet és az idén nyáron debütált Éljünk mostantól című dalai után, duettel jelentkezett Haizok Melinda.

„A Tökéletlen zenéjét is Gasparik Fecó szerezte, akárcsak a másik két dalomét. A dalszövegeket magam írtam” – mondta el megkeresésünkre a dunaszerdahelyi énekesnő.

A Tökéletlen videoklipjét Vásárúton, Kálmán Roland fotós Stúdio2020 nevű fotó- és videó stúdiójában forgatták, Szabó Péter Pál fotós rendezésében.

„Az emberekben rejlő kettősséget igyekszik bemutatni a klipben egy lány küzdelmén keresztül. Küzdünk a félelmeinkkel, mások kritikus megjegyzéseivel, ám ha jóban vagyunk önmagunkkal, mindez lepereghet rólunk” – mesélte Melinda, aki többnyire fekete ruhában szerepel a klipben, Nagy Viki pedig fehérben van.

„Váltogattuk a ruhákat. Próbáltuk így is jelezni a jó és a rossz oldalt, a jint és a jangot, az erőt és a gyengeséget. A klip ötletgazdái Tóth Márk és Kulcsár Gábor voltak, két fiatal srác a környékről. A rendező ajánlotta őket, hiszen forgatókönyvírást tanultak. Sok ötletet hoztak” – avatott be az énekesnő.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A dercsikai Nagy Vikit régebbtől ismerte. „Többször vezettem műsort és adtam koncertet Dercsikán. Vikit is hallottam énekelni, retro dalokkal szokott fellépni. Tetszik az énekhangja és az a világ, amit képvisel” – jegyezte meg Melinda.

És ki a Tökéletlen klipjében szereplő harmadik lány? Vass Virág Balonyban élő gimnazista lány, aki énekel és a színészet felé kacsintgat. Kapott már egy mellékszerepet a Győri Nemzeti Színházban, sőt, egy másik ottani előadásban is szerepelni fog” – tudatta.

A Tökéletlent szeptember 29-én elénekelték a Daisyért és Rebekáért rendezett jótékonysági koncerten, Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek VMK-ban. „Daisy kétéves, kezelésre vár, Rebeka tizenéves lány, aki szintén folyamatos kezelés alatt áll” – mondta az énekesnő.

Megsúgta, jók a dalra érkezett visszajelzések, gondolkodik, hogy folytatja a duettezést. „Az ősz és a tél az energiagyűjtés időszaka. Örökmozgó kétéves kisfiunk mellett szükségem is van erre. Tavasszal majd ismét indulhat a szezon” – búcsúzott Haizok Melinda énekesnő.

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó: Haizok Melinda archívuma