KLIPPREMIER: Emlékszem rád - Bokor Réka és Mágyel Dávid varázslatos dala

Bokor Réka, a párkányi Jóvilágvan zenekar énekesnője és Mágyel Dávid zselízi származású zongorista, zenész együttműködéséből született egy varászlatos dal Emlékszem rád címmel, melyhez egy intim klip is készült.

Dávid, akit Réka már 18 éves koruktól ismer, évekkel ezelőtt nyakába vette a világot, s Olaszországban, Spanyolországban tevékenykedett, míg végül Norvégiában talált otthonra. Mindeközben saját zongoratanítási módszert dolgozott ki és zenestúdiót is működtet.

„A dal még negyedik lemezünk előszeleként íródott 2019 februárjában, amikor kerestem a módját annak, hogyan is tudnék dalokat írni. Dávid zongorajátékát mindig örömmel hallgattam, megnyugtatott és elgondolkoztatott. Ha szomorú is, van benne egy erős optimizmus, egyfajta 'soha nem adom fel' érzés, a végén ki-kinyílik minden hang. Hát ilyesmiken gondolkodva képzeltem őt magam elé, mint a zongoristát, aki a billentyűk hangját gyöngyökké fűzi, mint egy nyakláncot.” - árulta el portálunknak Réka.

„Dávid abban az időben hetente többször is elküldte az esti zongora improvizációit, az egyik ilyenhez született a szöveg. Ajándék egymásnak.”

A dal végül 2021 decemberében jutott a stúdióba Szabó 'Gila' Ádám keze alá. Idén ősszel pedig készült hozzá egy intim egyszerűségben forgatott videóklip is Kovács Balázsnak hála.

 

Hallgassátok és nézzétek meg az újdonságot itt: 

 

ATEMPO.sk