A Kiss Zenészek első klipje igazán szívhez szóló lett – Itt az Apámnak (VIDEÓ)

PREMIER! Advent első vasárnapjára időzítették a Kiss Zenészek első klipjük megjelenését – Itt az Apámnak (VIDEÓ)

Ez az ipolybalogi Kiss Zenészek első klipje. Az Apámnak pedig az első saját daluk, amelyet az egyik legjobb hazai stúdióban, a szeredi Randal Group Productionnál vettek fel. A videoklip operatőre és vágója Csáky Mátyás volt.

„Az Apámnak című dal az első saját számaink közé tartozik, melyet 2021-ben alkotott a zenekarunk“ – árulta el portálunknak Csáky Máté, a Kiss Zenészek művészeti vezetője. – „A dalszöveg nagy részének írója, illetve fő énekese Hlavács Réka. Böjtös Natália a vokalista, Benko Reinold Kristian a billentyűs, Rusnák Sára ritmushangszereken, jómagam pedig hegedűn játszom a dalban“ – sorolta.

OTT JÁRTUNK: Övék volt a tér! – A Kiss Zenészek Komáromban

 

Kiss Zenészek

 

Csáky Máté hangsúlyozta, külön megtiszteltetés, hogy Jimi Cimbala is közreműködött a dalukban, ő játssza a gitárszólót. A produceri munkát Tóth Zoltánnak (interjú) és mentoruknak, Kiss Kristófnak (interjú) köszönik a Kiss Zenészek.

Kiss Zenészek, nagy közönség – nagy sikerű koncert a Gombaszögi Korona Udvarban (FOTÓK)

„Ami a videoklipet illeti, egyedi formát találtunk ki közösen Csáky Mátyással. Reméljük, hogy a hallgatóságnak és a nézőseregnek is tetszeni fog“ – zárta rövidre Csáky Máté.

 

 

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó: Bárány János