Jön Geszti Péterék új musicalje, az Ezeregy éjszaka – Megjelent az első dal, a Jár nekem csoda (+VIDEÓ)

2023. augusztus 11-én debütál a Szegedi Szabadtéri Játékokon Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István vadonatúj world musicalje az Ezeregy éjszaka. A minap jelent meg az első dal, a Jár nekem csoda videoklipje. Közreműködnek a Jazz+Az-ból is ismert Kozma Orsi, Behumi Dóri és Váczi Eszter.

A mű tele van varázslattal, mégis rendelkezik a nagy, görög drámák súlyával. Sok kemény és szokatlan fordulattal lepi meg a felnőtt nézőket. A főszereplők a fél világon át menekülnek egy hatalmi puccs után, és nemcsak szimbolikus, de valódi vakság is sújtja a férfi főhőst.

„Felmerül a lélektani kérdés, hogy látjuk-e egyáltalán magunkat, és méltók vagyunk-e a szeretetre. Észrevesszük-e azokat, akik valóban szeretnek bennünket, képesek vagyunk-e megszabadulni tévedéseinktől, vagy élő halottá válunk, mint annyi kőszívű felnőtt az életben. A történetünkben sokan nem azok, akinek elsőre látszanak, és kiderül, egy nő is képes pokolra szállni a szerelemért” – nyilatkozta nemrég a produkcióról Geszti Péter.

A szereplőgárda még nem publikus, az alkotók annyit megosztottak, hogy igazi sztárparádéra számíthat a közönség.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó: Szegedi Szabadtéri Facebook