Új dal: Deniz – Sehogysejó

Itt a legújabb Deniz dal, a hamarosan megjelenő A nép hangja című lemezről. A Sehogysejó újdonsághoz klipet is készítettek. A zenét Vámos András és Krajczár Péter szerezte, a dalban Némethy Brigitta vokálozik.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Az új album április 23-án jelenik meg, amikor is jubileumi koncertet ad a rapper Budapesten az Akvárium klubban.

Deniz az új lemezről így ír: „A lemez címeként szolgáló jelzővel az utóbbi években tv-s rádiós műsorvezetők, és természetesen a közönség illetett leginkább. Mivel rengeteg helyen a nép hangjaként konferáltak, ez a jelző rám ragadt és teljes mértékben illik az új album hangulatához, mondanivalójához. A lemez 16 dalt tartalmaz, melyek között találunk olyanokat, amik klippel ugyan már megjelentek, de lemezen még nem kaptak helyet, ilyen például a Fonogram Díjas Egyetlen, vagy a rádiókból jól ismert Csoda. A már meglévő dalok mellé azonban 11 vadonatúj dal is csatlakozik. Az eddigiektől eltérően kicsit más hangzás, dallamosabb refrének, több élőhangszer, jellemzi az albumot.

 

A Nép Hangja

 

Az elmúlt években közel 30 új dalt írtam, amikből kevesebb mint a felét válogattam rá erre a lemezre, ami annak köszönhető, hogy sokat változott az ízlésem, és a dalok túlnyomó többsége már nem teljesen ennek az anyagnak a vonalát követi zeneileg. Emiatt maradt le erről a hanganyagról például, a már régóta várt közös dalunk Kállay-Saunders Andrással is. Így mondhatni, egy korszak lezárást is jelenti ez a korong, hogy a jövőben jöhessek valami teljesen újjal és frissel, ami alapjaiban véve ugyanúgy “denizes” marad, de a tálalás mégis más lesz, valami még izgalmasabb.

Ez a lemez ismét annyira változatos lett, hogy biztos vagyok benne mindenki megtalálja rajta majd az új kedvencét. Remélhetőleg ez úttal is sikerül kellemes perceket okoznom a hallgatóknak, és legalább annyira élvezni fogják a dalok hallgatását, mint én az elkészítésüket!”

aTEMPO.sk