Kulka János is szerepel a The Biebers és Trokán Nóra közös videójában

Kulka János is szerepel a The Biebers és Trokán Nóra közös videójában

A The Biebers Még most is fáj című videóját a legjobb rendezés kategóriájában jelölték a 2023-as Klipszemlén.

A Még most is fáj egyik szerzője és énekese, Puskás Peti a dalról elmondta: az idő mindenre gyógyír, de ha valami nem teljesedett be, az ottmarad bennünk. A The Biebers legújabb, lírai megjelenéséhez készült klip koncepciójáért és a rendezésért ismét Peti felelt, és régi barátja, Trokán Nóra mellett – aki énekel is a dalban – Kulka János is szerepet vállalt benne.

„Szerettem volna egy klipet, ami méltó Trokán Nórihoz és Kulka Jánoshoz. Mérhetetlenül tisztelem Jánost, és bízom benne, hogy azok, akik hiányolják őt a színpadról, a szívükbe zárják ezt a klipet, ha viszontlátják benne. Az egész forgatás alatt ez járt a fejemben, hogy vissza tudjam adni, milyen szeretettel és tisztelettel nézünk fel rá”

– fogalmazott Peti, aki elárulta azt is, szereti a lassú klipeket, a hosszú snitteket, így ennek fényében készült a Még most is fáj videója is, melyet a legjobb rendezés kategóriájában jelöltek az idei Klipszemlén.

Azahriah kapta a legtöbb jelölést a Klipszemlén - Peter Srámek is a legjobbak között

Trokán Nóra jelenleg a The Voice egyik coach-a, és a műsor alatt is Petit – mint gyakorlott X-Faktor mentort – hívta segítségül a párbajok előtt. Közös dalukról így nyilatkozott:

„Nagyon örültem, amikor felkért. Régre nyúlik vissza a barátságunk, játszottunk már együtt színpadon is, de ilyen műfajú dalban még nem volt alkalmam közreműködni, emiatt is különleges ez nekem”. A színésznő a klipről is mesélt: „Gyönyörű helyszínen, a szentendrei Daalarna Gardenben forgattunk végig nagyon jó hangulatban, ami pedig még inkább emelte mindezt, az Kulka János volt: óriási megtiszteltetés vele együtt szerepelni.”

 

 

A The Biebers legközelebb Budapesten ad koncertet, mégpedig Puskás Peti szülinapján, december 16-án. A srácok ezen az estén a közönségnek is meglepetéssel készülnek, így érdemes ellátogatni a Turbinába.

ATEMPO.sk
Fotó: archívum