PREMIER! Peter Srámek a legendás Delhusa Gjonnal készítette el anyák napi dalát – Légy jó mindhalálig (+KLIP)

Légy jó mindhalálig – ezzel a címmel osztja meg Peter Srámek új, édesanyjának szánt felvételét, aki az előadó új videóklipjében is feltűnik. Az énekes Budapesti Kongresszusi Központban megtartott, teltházas koncertjén lépett fel Delhusa Gjon, ezúttal a stúdióban találkoztak újra az EMeRTon-díjas szövegíróval és dalszerzővel.

„Gjonival nem először dolgoztam együtt. Hál’ istennek, jó barátok is vagyunk és nagyon jól tudunk együttműködni. Kiemelni a „Madarak szálltak” című, közös dalunkat tudom, mert az még a Jimmy-sorozat előtt készült és a közönség nagyon szereti.

Djoni már akkor mellettem állt, amikor nem volt még ez a nagy hajtás körülöttem és ugyanúgy mellettem áll most, hogy sikeresnek mondhatom magam. Jó dalokat ír, tudja, milyen az ízlésem. Soha nem utasítottam el egy dalát sem. A „Légy jó mindhalálig”-nál sem volt ez másként, ráadásul úgy, hogy ez egy nagyon személyes szerzemény, hiszen édesanyámról szól. Nagy szó számomra, hogy úgy tudom elő adni, mintha én írtam volna” – mondta el Peter Srámek az együttműködés hátteréről.

 

Peter Srámek és Delhusa Gjon

 

„Mindenkinek volt vagy van anyukája és kötődik valahogy hozzá. Szerencsés dolog az anyaságról énekelni. Én ugyan még nem vagyok szülő, de ahogy édesanyámon látom, ő mióta megszülettünk, értünk él. Nem mondanám munkának, de egy kötelezettség, ami a szívéből jön. Nagyon nagy szerencsém van, 100%-ban megbízom benne, mindent tud rólam, mindenben segít” – meséli Peter, aki mióta Magyarországon él kétszer köszönti fel édesanyját, hiszen Szlovákiában május második vasárnapján van az ünnep.

„Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy amióta Magyarországon vagyok, mindkét helyen felköszöntöm. Már mind a kétszer el is várja. Egyik héten Magyarországon, másik héten Szlovákiában köszöntöm. Anyukám nagyon szereti a virágokat, édességeket, de nincsenek nagy igényei, ha csak felköszöntöm, a szép szó is bőven elég neki.”

A szlovákiai művész mindenképpen szeretett volna olyan helyen forgatni egy videóklipet, amely illik édesanyjához, így esett a választása a Budapesti Operettszínház kistermére. Az ihletet pedig Justin Bieber & benny blanco közöse, a „Lonely” adta, amely Peter számára nagy kedvenc.

 

 

ATEMPO.sk
Fotó: Schumi Csaba