PREMIER! Itt a CloudBurst új dala, a Küzdőtér! (VIDEÓ)

Mondják, májusi felhőszakadás aranyat ér. Ebből nem lesz hiány a csallóközi CloudBurst küzdőterein. A Felvidék című dallal nagyot ment zenekar, a koncertezés mellett, talált időt, hogy elkészítse új dala, a Küzdőtér szöveges videóját. László Enikő énekesnő, Cződör Attila dobos, Botló Bence basszusgitáros és Szabó Gábor gitáros most nagyobb fesztiválok felé veszik az irányt. És Magyarországon is hallatják majd hangjukat.

„Új dalunk röviden arról szól, hogy maga az élet egy nagy küzdőtér. Kellene valami, jó lenne valaki, amiért, akiért naponta megküzdünk. ››Nem hiszek, de bízni még tudok. Utolsó erőmmel is kapaszkodok‹‹ Szóval, pozitív az üzenet“

– mondta Szabó Gábor dalszövegíró, hozzátéve, hogy a május 8-án, szerdán este hat órakor debütáló dal szövegét három éve írta, és a többiekkel közösen zenésítették meg.

 

CloudBurst

 

„A dallamvilága egy kicsit másmilyen, mint amit eddig a CloudBursttól megszokhattak az emberek. A rock és a pop ölelkezik benne, amihez kiválóan simul Eni hangja.

A felvétel a pozsonyi Black Light sound stúdióban készült, Győrög Márton, a  Phoenix RT zenésze volt a hangmérnök. A videót közös ötletek alapján én készítettem“ – részletezte a zenész.

 

 

A csalóközi – mátyusföldi zenekar eddig négyszer állt közönség elé az idén. Bősön a Vendi vendéglőben zenéltek, ellátogattak a komáromi RÉV-be, majd Ekecsen, a Phoenix RT Rockkarácsonyán tolták, és dunaszerdahelyi rajongóikat sem hagyták cserben, a Soul Hunter Music Club falait is megremegtette az idén kétéves zenekar. 

„Közönségből sosem elég! Sok energiát fektetünk a nézőszámunk gyarapításába“ – tette hozzá Gábor. 

A CloudBurst zenekar az idén nyáron fesztiválokra készül.  „Június 14-én a Bősiek Bősért 14 fesztiválon, másnap Vásárúton, a Picnic feszten zenélünk. Jelentkeztünk a júliusi a HashtagKN – 10. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemle versenybe. Július 19-én Körmendre, az Alterába Tehetségmutatóra megyünk. Nyomjuk majd a rockot július 27-én a vezekényi Retro Gasztrofeszten, és koncertet adunk augusztus 17-én, Nagyfödémesen a Relax parkban is. Mindenhová jön majd Jeriga Vivien, a zenekar új fotósa, akire nagyon büszkék vagyunk!“ – sorolta a verselő gitáros, aki még egy fontos hírt megosztott velünk.

 

CloudBurst

 

„Nemrég megszületett Cződör Attila dobosunk fia, Attila, a kisdobos. Nagyon cuki. Majd ő átveszi édesapja után a stafétabotot“ – nevetett. Hamarosan még újabb zenékkel jön a CloudBurst!

„Kiadjuk a Délibáb című dalunkat, amelyhez a tallósi Pápay Ferenc fotós, videós rendez majd videót. A nyár végéig pedig megjelenik még a Feketén fehéren című számunk is“ – zárta beszélgetésünket Szabó Gábor.

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: Jeriga Vivien / CloudBurst

 

DALSZÖVEG: Küzdőtér

Úgy érzem mindenki itt hagyott 
nem maradt senki aki támaszt adott
rögös úton télen nyáron
csak hagynám hogy valaki rám találjon 

Süt fel a napfény újra
közben a fülembe súgta
nincs már ami megállíthat
nem tudom mit csinálhatnék

Refr.: Túl erős a fény ami hozzám ér
így most már egy igazi küzdőtér
nem hiszek de bízni még tudok
 utolsó erőmmel is kapaszkodok.

Csak egy cél van most a szemem előtt
megmenteni még a megmenthetőt
hogy sikerrel zárjam a küldetést
az ereimben érezzem a lüktetést

Most újra élem azt a kisértést 
régóta bennem van a késztetés
 tudom hogy hosszú még az út
 de jöhet bármi majd ami visszahúz