Franciaországban, francia zenészekkel készített új dalt, klipet Azahriah (+VIDEÓ)

Az ördög sosem alszik, ahogy Azahriah sem: pár héttel ‘skatulya 1.’ című  lemeze, illetve a limitált Tisza X Azahriah kollekció piacra dobása után a dalszerző-énekes egy újabb dallal rukkol elő.

A ‘Don’t Turn the Bass Down’ egy nemzetközi kollaboráció, amelynek zenei alapját a L’Entourloop kollektíva adta. A francia formáció nem ismeretlen a magyar közönség számára: korábban már játszottak a Sziget fesztiválon, tavaly pedig egy Azahriah vendégfellépésével fűszerezett koncertet adtak Veszprémben.

EZT NÉZD MEG! Így szavalja Azahriah dalát a komáromi színművész – Olasz István közben új szerepre készül (+VIDEÓ)

“Amióta felfedeztem a L’Entourloop zenéjét, folyamatosan hallgatom őket. Egészen egyedi, amit művelnek: rajtuk kívül senki sem ötvözi ilyen szinten a hip-hop és reggae elemeket. Amikor tavaly megtudtam, hogy itt fognak koncertezni, felvettük velük a kapcsolatot, aztán a levelezésből végül közös fellépés lett, amit nagyon élveztem. Már ősszel elkezdtünk a közös dal ötletén dolgozni, ami végül most született meg.” - mondta Azahriah az együttműködésről.

Reggae-től a metálig - itt hallgasd meg Azahriah új albumát (+VIDEÓ)

Az angol-magyar nyelvű számhoz egy egysnittes klip is készült, amit Franciaországban, Saint-Étienne mellett forgattak a zenészek. 

“Remek élmény volt a klipforgatás, utána L’Entourloop-ék körbevezettek a stúdiójukban, és még egy Saint-Étienne meccsre is ellátogattunk.” - tette hozzá az énekes.

 

 

Azahriah élete és karrierje pedig robog tovább: hétvégén háromszor töltötte meg a Puskás Arénát, augusztusban pedig Komáromban is koncertet ad, ahová hamarosan páros belépőt is nyerhetsz majd portálunkkal.

ATEMPO.sk
Fotó: Azahriah