MOST ÉRKEZETT: Két részben adja ki új dalait a Southern Comfort – hallgasd meg itt az első kislemezt (VIDEÓ)

A felvidéki blues-rock banda, a Southern Comfort új kislemezzel jelentkezik. A megjelenése egyelőre fizikai formátumban nem várható, de a zenekar online felületein (youtube, spotify, iTunes) már elérhető az új album.

„Régóta készülünk már kiadni új anyagot, és az első terveink között mindenképpen egy teljes nagylemez szerepelt kézzelfogható CD formátumban. Viszont lassacskán tudatosítottuk, hogy ez a verzió nagyon sok energiát és időt emésztene fel, ami által megint elhúzódna a megjelenés, akár évekkel is. Ezért döntöttünk úgy, hogy tovább nem várunk és inkább két részben hozzuk ki az új albumot. Szóval, ahogy a címe is sugallja, ez a kislemez lesz az „első része“ a megjelenésnek.” – tudtuk meg Vajda Jancsitól.

A lemez első dala, a Mississippi még szöveges videó formájában még tavaly ősszel jelent meg, a zenekar Tankcsapdával közös kassai koncertje előtt.

 

 

A dalok felvételei a nyíregyházi MSKSound stúdióban folytak, Pál Mihály irányítása mellett. 

„Egy közreműködő zenész is szerepel a lemezen, mégpedig Székely Péter személyében, aki vállalta a herfli szólamok feljátszását. A „megálmodott“ borító megvalósításáért pedig Filep Gyula "Tapsi" a felelős.” – tette hozzá a banda frontembere.

 

Dallista:

1. Mississippi
2. Mókuskerék
3. Füst és félhomály
4. Kísértés

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: archívum