KLIPPREMIER: Új videó és hamarosan új lemez a The Butcherstől

The Butchers

Hivatalosan július 13-án jelenik meg a somorjai blues-rock műfajt képviselő The Butchers második nagylemeze. A bemutatóra július 11-én kerül sor a dunaszerdahelyi One Day Fröccsfesztiválon, ahol a zenekar a legendás Locomotív GT tagokból alakított Zenevonat együttes előtt lép fel.

Az albumon található 10 szám február elején a galántai Gila stúdióban lett rögzítve. A zenekar célja a blues-rock műfaj sokszínűségének bemutatása volt. Így a CD-n fellelhetünk klasszikusabb blues számokat, akusztikus balladákat és modern, keményebb megszólalású szerzeményeket is. Ez okból az album címe egyszerűen csak The Butchers lesz, mivel a zenekar egy számot sem tudott kiragadni, mint címadó dal.

The Butchers

A lemezen még az együttes régi dobosa Šebo Ladislav játszik, akitől a zenekar időközben megvált. Helyét a somorjai származású Szilvassy Richard vette át.

Az album saját kiadásban jelenik meg, forgalmazását a dunaszerdahelyi Focus Music Shop valamint az amerikai CDbaby internetes, online kiadó biztosítja.

Az lemez hírnökeként itt a zenekar legújabb klipje az I would rather be dead című country rock számukhoz, melyet a stúdiózáskor rögzített a banda.

 

 

ATEMPO.sk