DALPREMIER: Phoenix RT - Durván bújj hozzám

DALPREMIER:  Phoenix RT - Durván bújj hozzám

Megjelent a Phoenix RT legújabb dala, a több mint egy éve bemutatott Bújj hozzám zúzós feldolgozása. „A Nincs ellenszer lemezbemutatóján decemberben, két hónappal a megjelenés után fantasztikus érzés volt, mikor a közönség velünk együtt énekelte a dalt. Sokak kedvence és arra gondoltunk, hogy egy át hangszerelt verzióban a koncertjeink egyik alappillére lehet. Elméletünk be is igazolódott már az első bulin. Ezután pedig jött az ötlet, hogy a következő lemezen is szerepelhetne az új verzióban:-)”

A Durván bújj hozzám szöveges videót is kapott, az eredeti klip felvételeivel a háttérben, mely az FX Filmenk köszönhető.

 

 

Az új lemezt, melyről ez már a második dal a tervek szerint a Mikulás hozza. „December elején szeretnénk ha megjelenne és 10 dalt fog tartalmazni. Nagyon jó a SuperSizeban dolgozni Varga Zolival, úgy érezzük az eddigi legerősebb, legmasszívabb, legjobban szóló Phoenix RT anyag készül!”

A banda szeptember 26-án Szigetszentmiklóson kezdi őszi turnéját, mely 14 állomásból áll. „A szokottnál többször játszunk a Felvidéken. Például a november 14-i dunaszerdahelyi koncert egy különleges buli lesz, de hogy miért maradjon meglepetés - mindenképpen érdemes beírni a naptárakba :-) December 26-án pedig Csallóközcsütörtökön, hazai pályán mutatjuk be az új lemezt.” De találkozhatunk velük még Pozsonyban és Ekecsen is.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk