KLIPPREMIER: Mészáros Tamás - Zoomolj rám

Mészáros Tamás

Megjelent Mészáros Tamás harmadik klipje. A Zoomolj rám című dalt választották a tavasszal megjelent Itthon vagyok lemezről, melynek zenéjét Pécsváradi Zoltán zenei producer írta, a szövegét pedig Tamás és Zoltán közösen jegyezik.

„A dal egy fotós lányról és egy énekesről szól, akik régen nem látták egymást és a lány felkérte a zenészt, hogy hozzák össze a találkozót mondjuk egy izgalmas fotózás keretén belül. Beleszőttük a zenekari jeleneteket is a történetbe. Ja és hát a végén még egy szerelmi szál is kialakul. Mindenkinek ajánlom!” - mondta Tamás a dalról és a klipről.

 

 

Mészáros Tamással hamarosan lemezbemutató és hazai tehetségeket bemutató estjén találkozhatunk, ahol a zenekarával áll majd színpadra. Vendégként ott lesz többek között Gergely Róbert énekes, színművész Magyarországról, illetve több tehetség Felvidékről is.

Tamás a terveiről elmondta, hogy „szerencsére sok a megkeresés és egyre komolyabbak érkeznek, amelyekre fel kell készülni, mert súlya van. Egyelőre konkrétumokat nem szeretnék elárulni közülük, majd ha már biztosak. Annyi azonban bizonyos, hogy már készül az újabb dal, amellyel az idén is benevezünk az Eurovíziós Dalfesztiválra.”

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk