Új klip: Jess Glynne - Take Me Home

Az angol énekesnő elképesztő éve folytatódik a Take Me Home videójával. A ballada már ismerős lehet a nagylemezről, Jess Glynne teljesen őszintén, önmaga teljes valójában áll ezúttal a közönség elé. A videó is ezt a hangulatot adja vissza, Sinead O'Connor és Alanis Morissette hatása érezhető a végeredményen. A dal maga hasonló az albumhoz is („I Cry When I Laugh”, vagyis „sírok, mikor nevetek”), egyszerre jelenik meg benne az öröm és a szomorúság.

Jess így kommentálta a dalt és a klipet:
"Ez a nóta arról szól, hogy szükséged van valakire, aki törődik veled, amikor a legsebezhetőbb vagy. Nagyon érzelmes dal, és be kell vallanom, megkönnyezem, amikor a fellépéseken énekelem, és így volt ez a klipforgatáson is. Remélem, segít ráébreszteni az embereket arra, hogy kitartsanak egymás mellett, ha a másiknak szüksége van rájuk."

Az énekesnő idei eredményeinek listája kimeríthetetlen: debütáló albuma mindössze 10 hét alatt érte el a platinastátuszt Angliában, világszerte eladott 10 millió kislemezt, Youtube nézettsége pedig összesítve egy milliárd felett van.

ATEMPO.sk