KLIPPREMIER: The Butchers - Time is running

Itt a blues-rock műfajt képviselő The Butchers legújabb klipje, a Time is running című dalukhoz. Az új lemezről ez már a második klip, de nem az utolsó, amivel megörvendeztetik rajongóikat.

„A felvételek az elmúlt két év különböző koncertjein készültek, különböző dobosokkal. Ez a videó egy fajta köszönet a dobosok munkásságáért a zenekarban.” - árulta el Hushegyi "Johnny" János, a zenekar gitárosa.

A dalt és a szöveget Hushegyi „Husi” András, a zenekar frontembere írta. „A dal a fiatalságról, barátokról szól, amikor az ember jól érzi magát és megvan az a nyugatias, szabad feeling, ami változást hozhat az életünkbe. Ilyenkor sajnos nagyon gyorsan elrepül az idő és ezért minden pillanatát ki kell élvezni.”

A zenekarral november 27-én találkozhatunk a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban, ahol egy ingyenes koncertet adnak. „Itt még Méry Dávid (Renton and the Error Jam) fogja kisegíteni a zenekart a doboknál. Az estét a nagymagyari Henry Porter együttes fellépése fogja indítani. A zenekar gazdag repertoárral rendelkezik és több ismert rock slágert is eljátszik majd az est folyamán.” - tette hozzá Johnny. „December 27-én hazai környezetben, Somorján a Mozi kávézóban lépünk fel akusztikus felállásban. Ezen az eseményen tervezzük bemutatni az új dobosunkat, Andrej Jošt személyében.”

A banda év végéig még egy komolyabb videó klippel is előáll. „Már nagyon várjuk. A somorjai Korona udvarában forgattuk, ami egy nagyon hangulatos hely.”

Jövő év elejét pedig akusztikus klubos koncertekkel kezdik majd és reményeik szerint nyárra újra összejön egy-két fesztivál is. Valamint újabb klipet is terveznek, ezúttal a lemez egy lassú számához.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk