Lélegzetelállító klipet készített a Brains: Balance

Brains

Az eddigi legsikeresebb évét ünneplő zenekar tegnap este mutatta be új videóját, Budapestet egészen szokatlan aspektusból tárva elénk. Az új dalnak, melynek címe Balance, az üzenetét MC Columbo, a Brains frontembere így foglalta össze: "

Az új dalunk címe Balance, azaz egyensúly, ami számunkra több dolgot is jelent. A szó utal többek között az életmódunk tempójára, az egyre többször ismételt természeti egyensúly borulására vagy a sajnálatos módon napjainkban igen erős társadalmi egyenlőtlenségekre is."

A klip Kálló Péter fotográfus vizuális művészeti projektjével kapcsolódik össze, így a rendezést is ő vállalta. A főszereplő egy nyugalmából kimozdíthatatlan férfi, aki olyan pontokba jut el, olyan magasságokat jár meg védőháló és szemrebbenés nélkül, melyekhez elementáris nyugalomra és természetesen totális lelki balanszra van szükség.

„A felvételek minden esetben hajnali órákban készültek. Az extrém helyszínekre mászás miatt nem akartunk fölösleges riadalmat kelteni a járókelőkben.” – mesélte a rendező a nem mindennapi forgatásról.

 

Az újdonságot élőben is hamarosan hallhatja a közönség, hiszen a BRAINS 2015-ös koncertnaptárának egyik legfontosabb eseménye az évadzáró duplabuli az Akváriumban. Vendég MC-k és énekesek is érkeznek majd, hogy még tovább fokozzák az egyébként is magas fordulatszámon pörgő hangulatot. Első este a PASO frontembere, KRSA és az Akkor hívsz közreműködői, Marsalkó Dávid és Járai Márk, vagyis a Halott Pénz tartanak velük. Másnap pedig a Punnany Massifos Felcser Máté és Wolfie, valamint Ganxsta Zolee érkezik, hogy még emlékezetesebbé tegyék az estét.

ATEMPO.sk