Új szemléletű dallal készül Ív az Eurovízióra: Moments

Az énekesnő november elején jelentette meg a Moments című, nyári hangulatokat idéző videoklipjét, melyet idén az Eurovíziós dalfesztivál nemzeti show-jában, a népszerű Dalban is megmérettet.

Még nem tudni, mik lesznek a beválogatott dalok, de az egész stáb nagy reményeket fűz hozzá: „A Moments teljesen más, mint a Fire, mert hangulatában egy kissé melankolikus, finom és nőies de határozott dal. Én imádom, mert mindent megfogalmaz, amit képviselek, mint énekesnő, mint nő, mint anya.” - nyilatkozta Ív. „A Momentshez nyár végén klip is forgott és most, mikor már a telet tapossuk, öröm hallgatni és nézni a jól eltalált képek és dallamok összhangját, melyet a rendező, Tóth Máté álmodott meg. A stáb mindösszesen három főből, három barátból állt:Tóth Máté, mint rendező, operatőr, vágó, utómunka felelősként vette ki a munka jelentős részét, Burján Katalin, stylistként, pedig a szettek megszerzéséért, stílusban tartásáért, a kiegészítők beszerzésért volt felelős. A frizurát és a sminket kénytelen voltam én magam csinálni, mert így voltunk a leghatékonyabbak.”

A tavalyi Dalban történt megjelenése óta az énekesnő karrierje háza táján is elindultak a dolgok, és a babázás mellett most már több ideje marad a zenei pálya építésér, az évet szinte teljes egészében a repertoár építésére használták a dalok szerzőjével, Tóth Lóránttal. Ív kiveszi a részét a dalok készítésében is: meglévő dalkezdeményekre énektémát ír, otthoni stúdiójában vázlatol, vagy szövegeket talál ki, egyszóval kreatívan vesz rész a repertoár felépítésében. A dalok ezúttal zenekari hangszerelésben fognak megszólalni, az első Ív koncert pedig a jövő év elején várható.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

aTEMPO.sk