A Dal 2016: Egy Másik Zenekar - Kéne közös kép

Egy Másik Zenekar

Egy újabb dalt mutatunk be, az Egy Másik Zenekar Kéne közös kép című számát, mely részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál 2016. január 23-án a Dunán induló magyar előválogató show-jában, A Dal 2016 versenyben.

“Írhatnánk, hogy sokat gondolkoztunk a nevünkön, de nem lenne igaz” – vallják be a zenekar tagjai. Amikor próbatermet foglaltak, mindig azt kérdezték tőlük, hogy ez most melyik zenekar… Ez egy másik – válaszolták gyakran, innét a név. A már 2011-ben aktívan koncertező banda pályáját az első dal és klip indította be 2012 nyarán Jó reggelt, Élet címmel. A zenekart ekkor Jamie Winchester zenei rendezte, 2015-ig 6 daluk jelent meg, ebből öt rádiós nóta, egy pedig betétdal az HBO Társas-Játék sorozatában. Később Kohánszky Roy-al érzelmes duettet adtak ki Valakinek címmel, míg Mással csináljuk című polgárpukkasztó dalukban Oláh Ibolya énekelt. Az Petőfi Akusztikot 2014-ben abszolválták Pásztor Anna vendégeskedésével.

2015-ben új lendületet vett a csapat, Péterffy Lili érkezett a mikrofon mögé, zenei rendezőként pedig Jappánt nyerte meg a zenekar, vele rögzítették Kéne közös kép című versenydalukat.

 

 

ATEMPO.sk