Új klip: Majka feat. Kollányi Zsuzsi - Eléglesz

Új klip: Majka feat. Kollányi Zsuzsi - Eléglesz

A magyar rap fenegyereke, Majka az elmúlt években megdönthetetlen YouTube rekordjairól és kitörölhetetlen, valódi élethelyzeteket bemutató slágereiről volt híres. A médiát közel másfél évtizede a tenyeréből etető sztárelőadó mindig képes megújulni, és friss közreműködőkkel, alkotótársakkal feldobni egy-egy felvételét.

Ezúttal Kollányi Zsuzsi az „újdonság”, aki már három éve énekel Majka dalaiban és turnézik együtt a hip hop brigáddal. A rapper elmondása szerint szerelmes az énekesnő hangjába, amit mindezidáig szinte bármelyik popprodukció tévés előadásaiban illetve hangfelvételein hallhattunk, ugyanis Zsuzsi jelenleg az egyik legkeresettebb vokalista az országban.

Most azonban a háttérből kilépve főszerepet kapott a legújabb, „Eléglesz” című dalban, ami egy „zaklatott” tempójú szám – Majka a szövegeit mindig a zenekarával elkészített alapokra szokta írni, ezért egyértelmű volt, hogy ezúttal egy, a zenei ötlethez passzoló, komolyabb témát fog feldolgozni. Zsuzsi és Majka kettőse kifejezetten izgalmas, amit tetéz a fekete-fehér, életszagú duett-klip.

 

 

ATEMPO.sk