KLIPPREMIER: Benjamin Gabe - The L

Megjelent a tavaly áprilisban portálunkon bemutatkozó Benjamin Gabe dunaszerdahelyi formáció újabb dala. A The L-hez klipet is forgattak, melyben a dobok mögött Janík Zsoltit is felfedezhetjük a Storyum zenekarból, aki a klip kedvéért ugrott be a dobos szerepére. A dal zenéjét és szövegét ismét Madari Gábor írta.

„A zenei rész hamar kész volt, az egész hangszerelés összeállt a fejemben, ezután vártam arra a pillanatra, amikor valami megihlet. Két éve történt egy pozsonyi buszmegállóban. Rengeteg ember volt körülöttem, és ahogy néztem őket, rájöttem mennyire egyformák vagyunk. Mindenki ugyanazokon megy keresztül, csak épp más időben, más mélységekben, más körülmények között. Ez ihlette a dal szövegét, illetve magát a videóklipet is.” - mondta a dal születéséről a szerző.

A videó egyes részeit a Sziget Fesztiválon forgatták a nyáron. „Régóta vágytam rá, hogy ott forgathassunk, mivel imádom ezt a fesztivált! Ahogy a dal szövege megszületett, hirtelen beugrott, hogy olyan videót szeretnék készíteni, ahol a lehető legkülönbözőbb emberek "mesélik" el pillanatnyi érzéseiket. Nincs előre rendezve, nem mondtuk nekik mit írjanak a papírokra, és pont ez benne a szép. A Sziget fesztivál stábja nagyon barátságosan fogadta az ötletünket, köszönjük, hogy megadták az engedélyt, hogy a fesztiválon forgassunk.” - tette hozzá Gábor

Érdemes megnézni az újdonságot, a zene és a videó is jó sikerült:

„Az első évünk nagyszerűen lett, minden kitűzött célt elértünk. Még nagyon az elején vagyunk mindennek, épp ezért tiszta fejjel és határozottan lépünk előre idén is. Tervben van egy EP megjelenés, meglepetés videók, valamint az élő felállás is lassan végső formát önt.” - mondta végül Gábor a 2016-os tervekről.

További sok sikert a Benjamin Gabe-nek :-)

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk